De Lichtschuur biedt u een diversiteit aan decoratie, al dan niet voorzien van verlichting. De verkoop voor het MKB is gericht op efficiëntie, kwaliteit en volume tegen een scherpe prijs. Veel speciale items zijn beperkt leverbaar en vindt u om deze reden niet in de webwinkel.

De Lichtschuur

De Lichtschuur ontwerpt, fabriceert en monteert ornamenten, decoraties en verlichting in eigen beheer, voor winkelstraten en -pleinen, gevels enz. Deze kunnen zowel zakelijk als particulier worden ingezet. Montage wordt indien gewenst uitgevoerd door ervaren en eigen personeel. Dit waarborgt een hoge kwaliteit en service.

Uiteraard is er een ruime keuze aan ‘standaard’ producten die variëren van 5 tot 600 cm, die wij uit voorraad kunnen leveren. Denkt u hierbij aan sterren, sneeuwvlokken, rendierslee, sneeuw poppen, cord light, icecles, netten, gordijnen, slangen en vele aanvullende accessoires. Maar wij verzorgen graag voor u een ornament naar uw keuze op maat. Uiteraard kunnen we voor u ook het ontwerp verzorgen.

De Lichtschuur heeft voor feesten, evenementen, winkelcentra een aantal verschillende mooie opvallende items te huur. Denk bijvoorbeeld aan poppen tafereel met ijsberen en Eskimo’s.

Een impressie

Een impressie van onze showroom en activiteiten in bewegend beeld.