Verzenden

We leveren onze artikelen 1-3 dagen na besteldatum. We leveren op volgorde van binnenkomen van de bestellingen. Onze pakketten worden verstuurd met Post NL.

Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.

Retourrecht

Voor onze artikelen geldt het standaard retourrecht van 14 dagen. De Lichtschuurt begrijpt dat het wel eens kan voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen, daarom bieden wij onze klanten toch de mogelijkheid deze artikelen snel te retourneren vanwege ons actieve verkoopseizoen in het 4e kwartaal van het jaar.

 • Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de order.
 • Wij vinden het prettig om op de hoogte te zijn van een retourzending. Stuur een mail met uw klacht naar rick@verwoert.nl.
 • Het artikel kun je, als deze geen sporen van gebruik heeft, in de originele onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.
 • Stuur het artikel samen met de originele factuur/pakbon(nen) terug in een stevige verpakking.
 • Het pakket voldoende frankeren en retour sturen aan:
  • De Lichtschuur
   T.a.v. Rick Verwoert
   Haverstraat 131-133
   2153 GD Nieuw-Vennep
 • De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed. De kosten voor het retourneren van het pakket worden ook niet vergoed.
 • Na ontvangst van het pakket, zullen wij het orderbedrag terugstorten.

Schade, defect of manco bij levering?

Wij doen ons uiterste best om een bestelling zo goed mogelijk te leveren via NL Post. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets mis gaat of dat je niet tevreden bent. Indien dit het geval is, vragen wij om ons binnen 3 werkdagen op de hoogte te stellen van de schade, het defect of de manco bij levering.

Inspecteer de bestelling goed zodra je deze hebt ontvangen. Wanneer je schade, een defect of een manco constateert, willen wij je vragen dit binnen uiterlijk 3 werkdagen per e-mail kenbaar te maken op rick@verwoert.nl.

Graag ontvangen we ter ondersteuning van de klacht een aantal foto’s:

 1. Een foto van de gehele verpakking van het pakket;
 2. Een foto van het verzendlabel;
 3. Een foto van de inhoud van het pakket;
 4. Een detailfoto van de concrete schade aan het product.